Impactul Entervill

Aplicaţia in-house creată de Entervill  face o analiză completă a sistemului dumneavoastră de iluminat cu neoane. Veţi fi surprins poate să aflaţi câţi bani se duc de fapt pe iluminat într-un an, şi defalcarea acestor sume pe categorii de costuri.
Dacă sistemul dumneavoastră de operare este una dintre variantele de Windows, atunci puteţi instala pe calculatorul dumneavoastră această aplicaţie (link). Aplicaţia este de mici dimensiuni, poate fi oricând dezinstalată, nu conţine reclame, cod maliţios, a fost realizată de noi şi garantăm pentru ea.

Actualizaţi toate informaţiile din "tabul" Situaţia din teren: numărul de lămpi de 18 w, 36 w, respectiv de 58w, din compania dumneavoastră.
Dacă preţul cu care cumpăraţi energia sau preţul cu care cumpăraţi tuburile sunt diferite de cele medii pe care noi le-am pre-introdus (de exemplu, dacă tubul de 18 w îl cumpăraţi cu alt preţ decât 8 lei), atunci introduceţi preţurile corecte.
De asemenea, vă rugăm să modificaţi durata de lucru din compania dumneavoastră: iluminatul funcţionează într-un schimb, în două, în trei, sau personalizat (număr personalizat de ore de iluminat pe zi).
La orice modificare, aplicaţia actualizează valorile consumului şi costurilor sistemului de iluminat: cât vă costă anual energia consumată de tuburi, cât vă costă tuburile, câte ore X angajat se consumă pentru mentenanţa sistemului de iluminat - toate aceste cifre în două variante: cu starterele clasice şi cu starterele Entervill.