De ce spuneţi că e pentru prima dată când neoanele pot fi dimmate?

24 august 2011

Starterul Entervill are o formă foarte interesantă de a amorsa tuburile neon: indiferent ce tensiune se aplică la intrare, continuă sau alternativă, şi indiferent ce voltaj are tensiunea, între 70 V şi 280 V, la ieşirea starterului obţinem un semnal cu frecvenţa de peste 30 kHz. Astfel, dimmarea tubului neon se realizează în tensiune, ceea ce în traducere înseamnă că putem cumpăra cele mai ieftine variatoare de pe piaţă.
Drosserele de pe piaţă care dimmează neoanele funcţionează pe un principiu diferit, şi deşi costă extrem de mult, afectează durata de viaţă a neonului. Starterul Entervill garantează funcţionarea neonului până când acesta îşi pierde presiunea gazului, deci timp de 2-3 ani, indiferent de numărul de manevre aprindere/stingere, sau de numărul de dimmări pe zi. Puteţi aprinde/stinge şi dimma neonul de sute de ori pe zi, fără să-i scurtaţi durata de viaţă.
De aceea spunem că starterul Entervill este primul care permite într-adevăr dimmarea neonului sau aprinderea lui cu senzor.

Pentru a merge la lista de întrebări, daţi click aici.