Confort

Regândirea modului de aprindere a tuburilon neon aduce cu sine atâtea avantaje, încât devine o adevărată revoluţie tehnologică.
  1.  Pentru prima dată luminozitatea tubului neon poate fi variată. Cu un variator ieftin, care poate fi cumpărat de la orice supermarket, puteţi mări sau micşora intensitatea luminoasă emisă de tub. Consumul de energie electrică este direct proporţional cu intensitatea luminoasă, astfel încât puteţi folosi instalaţiile de neon pentru lumină de veghe cu un consum insignifiant. Sau instalaţia de iluminat poate fi automatizată cu un senzor de intensitate luminoasă: aceasta este metoda perfectă de a avea în fiecare moment exact cantitatea de lumină necesară, şi de a tăia astfel orice consum inutil de energie.
  2. O altă premieră este posibilitatea de a utiliza tuburile neon în combinaţie cu diverşi senzori sau diverse automatizări. Aprinderea tubului neon este instantanee la comanda senzorului de prezenţă (nu mai există acele cicluri deranjate de aprindere din 3-4 încercări). Tubul nu suferă niciun fel de uzură sau îmbătrânire la aprinderea cu senzor, şi durata lui de viaţă rămâne neschimbată (3-4 ani). Un coridor pe care nu trec decât 3 persoane pe oră, dotat cu senzor de prezenţă va reduce consumul de energie electrică cu 99%.
  3. Starterul Entervill permite alimentarea tubului neon ori în reţeaua de 230 V, ori în curent continuu! Tensiunea de intrare poate varia între 70 V şi 280 V. Acest avantaj este extrem de important pentru companiile care au iluminat de urgenţă: se pot folosi aceleaşi instalaţii de iluminat, şi se comută doar sursa, de pe curent alternativ pe curent continuu. 
  4. Starterele pentru două tuburi sunt duplex: dacă un tub din cele două se defectează, celălalt continuă să lumineze, iar consumul scade la jumătate. Starterele pentru trei tuburi sunt triplex: oricare din cele 3 tuburi se defectează, consumul scade cu 1/3, iar celelalte două tuburi continuă să lumineze. Acelaşi avantaj se înregistrează şi la starterele 4x. Acesta este un avantaj mai mare decât pare: cu starterele clasice, cu defectarea unui tub toate tuburile se opresc din funcţionare.
  5. Apăsaţi întrerupătorul şi neonul se aprinde instantaneu, la fel ca un bec cu incandescenţă. Repetaţi manevra de sute de ori, şi mereu veţi obţine aceeaşi reacţie instantanee. Starterul Entervill aprinde neonul instantaneu, fără a-i reduce durata de viaţă
Pentru întoarcere la lista de avantaje ale dispozitivului economic Entervill daţi click aici.