Impactul Entervill asupra sistemului de iluminat

Analiza sistemului dumneavoastră de iluminat

Aplicaţia de pe această pagină face o analiză completă a sistemului dumneavoastră de iluminat cu neoane. Veţi fi surprins poate să aflaţi câţi bani se duc de fapt pe iluminat într-un an, şi defalcarea acestor sume pe categorii de costuri.
 Dacă sistemul dumneavoastră de operare este una dintre variantele de Windows, atunci puteţi instala pe calculatorul dumneavoastră această aplicaţie gratuită (link) . Aplicaţia este de mici dimensiuni, poate fi oricând dezinstalată, nu conţine reclame, cod maliţios, a fost realizată de noi şi garantăm pentru ea.
Instalare: Daţi click pe link. În fereastra care se deschide daţi click pe butonul "Install". 
După ce instalaţi aplicaţia pe calculatorul dumneavoastră, lansaţi-o în execuţie (se află în lista de programe All programs, de la butonul Start).

Utilizare

Actualizaţi toate informaţiile din "tabul" Chestionar: numărul de tuburi de 18 w, numărul de tuburi de 36 w, numărul de tuburi de 58w, din compania dumneavoastră.
Dacă preţul cu care cumpăraţi energia sau preţul cu care cumpăraţi tuburile sunt diferite de cele medii pe care noi le-am pre-introdus (de exemplu, dacă tubul de 18 w îl cumpăraţi cu alt preţ decât 3 lei), vă rugăm să le modificaţi.
De asemenea, vă rugăm să modificaţi durata de lucru din compania dumneavoastră: iluminatul funcţionează într-un schimb, în două, în trei, sau personalizat (număr personalizat de ore de iluminat pe săptămână).
La momentul când toate aceste date au fost introduse, aplicaţia deja vă afişează statistici complete despre sistemul dumneavoastră de iluminat: cât vă costă anual energia consumată de tuburi, cât vă costă tuburile, câte ore X angajat se consumă pentru mentenanţa sistemului de iluminat - toate aceste cifre în două variante: cu starterele clasice şi cu starterele Entervill.