Profit fara investitii

Cât costă un starter Entervill?

Starterele Entervill au un preţ, desigur. Costă între 94 de lei + TVA si 129 de lei + TVA (Mai multe informaţii găsiţi la Variante produs).
Dar nu dumneavostră veţi plăti aceste startere! Oferta noastră este o premieră pe piaţa industrială din România. Starterele noastre sunt atât de eficiente încât producătorul acceptă ca aceste startere să se plătească singure. Principiul e simplu:prin eliminarea risipei, economizorul Entervill produce bani în fiecare minut de utilizare. Economiile realizate sunt atât de consistente, încât starterele se pot plăti prin banii produşi de propria lor funcţionare!
Putem face această ofertă dintr-un motiv simplu: consumul de energie electrică este extrem de uşor de defalcat - se poate cuantifica exact cât consumă numai instalaţiile de iluminat. Ar fi mult mai greu (aproape imposibil) să evaluăm economia de agent termic sau de gaz, dacă am oferi economizoare de acest tip.

Explicaţie

Imediat dupa instalarea starterelor Entervill compania dumneavoastră va începe să economisească sume importante de bani. Aceste sume de bani pot fi utilizate pentru a plăti starterele.
Cash-flow-ul dumneavoastră va rămâne nemodificat timp de câteva luni (între două şi douăsprezece), până costul starterelor va fi acoperit. În aceste luni veţi beneficia de toate avantajele Entervill privind sănătatea şi confortul tehnologic. După ce starterele au fost plătite, veţi începe să economisiţi şi bani.
Modul prin care vom implementa această soluţie este următorul:
1. Vă oferim starterele fără să le plătiţi, fără să vă coste niciun leu.
2. Facem o analiză a consumului sistemului dumneavoastră de iluminat înainte de instalarea starterelor Entervill. Fiind energie electrică este extrem de uşor de măsurat consumul. Impreună cu directorul tehnic din compania dumneavoastră sau cu responsabilul mecano-energetic, vom măsura puterea electrică absorbită direct din conductorii electrici care duc la neoane, din întrerupătorul general pentru instalaţiile de iluminat. Măsurarea puterii se poate face şi prin metoda inducţiei, fără a întrerupe circuitul, sau mult mai exact, prin intercalarea unui contor electronic în circuitul electric.
3. Instalăm starterele Entervill şi măsurăm din nou puterea electrică absorbită din reţea de tuburile neon. De data aceasta puterea absorbită va fi mult mai mică (în general cam 45-50% din puterea absorbită cu starterele clasice.
4. Diferenţa de consum în MWh/lună X preţul unui MWh (aprox. 400 lei dacă sunteţi alimentaţi la joasă tensiune, aproximativ 300 de lei dacă sunteţi alimentat la medie tensiune) este economia lunară, în lei, pe care starterele Entervill o asigură companiei dumneavoastră. Această diferenţă se calculează ca rata lunară către Energostream.
5. Se plăteşte rata lunară calculată la punctul 4 până la stingerea datoriei pentru starterele instalate (timp de 2-12 luni). Practic dumneavoastră veţi plăti exact aceleaşi sume pe care le plătiţi în prezent, cu marea diferenţă că sumele vor merge în direcţii diferite: în prezent ele merg în totalitate la furnizorul de energie, după instalarea starterelor, o parte vor merge la furnizorul de energie şi o parte la acoperirea costului starterelor.
6. Dacă se doreşte, se poate testa lunar puterea absorbită de starterele Entervill, pentru a vă asigura ca economia este reală şi după 6 luni, şi dupa 24 de luni, etc. 

Detalii juridice

Pentru a vă oferi starterele prin acest mod va fi necesar să semnăm un contract. Unele clauzele sunt tehnice, şi de aceea este necesar să colaborăm cu departamentul tehnic din compania dumneavoastră. Pentru a ne proteja de acţiuni rău intenţionate sau rău-voitoare, vom putea cere unele garanţii (exemplu. scrisoare de garanţie bancară) pentru starterele livrate. Dacă, din orice motiv, plata starterelor încetează, vom cere returnarea starterelor care nu au fost încă achitate, apoi vom returna scrisoarea de garanţie bancară.

Pentru a vă întoarce la lista de avantaje ale starterelor Entervill, daţi click aici